MEnnyit ér 250 Márka forintba?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 18:35
3/13 A kérdező kommentje:
na neh mond.. ugygondoltam valami gyüjtönél vagy mit tom én hol ..
2009. szept. 28. 18:46
4/13 anonim válasza:
A márkát (DM) a kutya nem gyűjti. Németországban a Deutsche Bank beváltja az euróváltáskori árfolyamon.
5/13 anonim válasza:
Kérdező, kicsit vegyél vissza a pofádból, mert az hagyján hogy nem tudsz normálisan kérdést fogalmazni még hőbölögsz is! Akkor talán úgy kellett volna megkérdezni, hogy hol tudnék Német márkát vásárolni, tudna-e valaki gyűjtőt mondani. Te nagyokos....
6/13 A kérdező kommentje:
te nagyon okos nem vásárolni akarok hanem eladni -.-
2009. szept. 28. 19:43
7/13 anonim válasza:
Kérdezd meg Rókát az Üvegtigrisből. Neki vannak fej nélküli malacai is, cseréljetek!
8/13 anonim válasza:
Kb.annyit mint akárhány Szlovák Korona.
9/13 anonim válasza:
Ezzel a Márkával már egy kicsit elkéstél.Mert tudtommal csak Németországban és csakis a Nemzeti Bank váltja be, sajnos nem lehet bárhol beváltani, Nekem is van csak aproban vagy 50 Márka vagy talán tobb is és probálkoztam vele mághozzá jo néhány évvel ezelott egy németországi bankban, de sajnos elutasítottak,mert azt mondták, hogy csak a fovárosban levo Nemzeti Bank váltja be.
/úgyhogy ne táplálj nagy reményeket ezzel kapcsolatban, mert az odautazás bele fog kerulni annyiba, mint amennyit kapsz ére./
Probálkozz meg azzal, hogy írsz egy mailt a Bundes Banknak és megkérdezed toluk, hogy egyátalán van-e rá még esélyed, hogy beváltsák € ra, nehogy foloslegesen oda utazz!
10/13 anonim válasza:
te sötét! ki gyűjti a márkát???az eurót is alig lehet eladni..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!