Nagyon fontos kérdés, folyószámlahitellel kapcsolatban!?
Figyelt kérdés
Párom új munkahelyén, mint utólag kiderült, borítékos fizetés van, nem utalják számlára. De van neki 200ezer ft folyószámlahitele, és nem tudjuk visszafizetni. Olyat lehet, hogy én elutalok az ő számlájára 100.000ftot? Mert akkor végülis érkezik a számlájára pénz, tehát elvileg nem fogják felmondani a folyószámlahitelt, de ezt ugye mint magánszemély utalom, nem pedig jövedelem.2013. máj. 2. 16:05
2/3 anonim válasza:
Hülyeséget ír az első. Sajnos nem lehet ilyet :( Nekünk is most csökkentették a folyószámlahitelünket,mert a férjemnek nem érkezik forint már a számlájára,csak az euro számlára pénz. Pedig minden hónapban ráteszek 300ezret,hogy eltudjam utalgatni a befizetéseket. Csak a munkabérként érkező fizetés számít. Hiába raksz rá Te pénzt.
3/3 anonim válasza:
Nem hülyeséget írok, az én bankomnál biztosan van erre mód.
Nekem akkor sem volt munkabér jóváírásom, amikor megkaptam a folyószámlahitelt és utána is csak saját számláim között mozgattam a pénzt, hogy meglegyen a szükséges havi jóváírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!