Most komolyan, volt már közületek itt olyan, akiknek konkrétan semmi étel nem volt otthon így hónap végén?
Nekünk így van, tegnap óta semmit nem tudunk enni, a párom is szegény így ment el dolgozni én meg ithon vagyok,munkanélkülin,mert a munkahelyem megszűnt...-őt sajnálom nagyon,mert így dolgozni,és magas a vérnyomása is szegénynek,nehogy rosszul legyen-idegeskedem miatta...
Szörnyű-és még hol van a fizetés-Úr Isten!Bele sem merek gondolni...:/
Nem panaszkodni szeretnék,nem kell sajnálni sem minket,csak arra vagyok kíváncsi,hogy esetleg más is járt már ilyen cipőben,mint mi,és akkor mit tudott csinálni?Nincsen se liszt,sem hagyma,kenyér sem,semmi-konkrétan semmi nincsen már-tegnap este volt egy fél vöröshagyma és egy db tojás azt kirántottam a maradék lisztben,morzsában,egy kis tányérra kiraktam azt ettük-egy kis sóval-elvette hirtelen a szédülős éhségünket...:/-még ezért is hálás voltam,hogy volt-és egy kicsit tudtunk enni...
Ja-biztos lesz,aki megkérdezi,hogy hogyan van akkor netünk-úgy,hogy a számlákat még próbálom fizetni,mert ha nem fizetem,akkor sokkal többet kell majd később fizetni-szóval ez csak ezért van-semmi másért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!