Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon kell nekem egy könyv...

Nagyon kell nekem egy könyv és a gyűjtött pénzemet amit a szüleimtől kaptam azt eljátszottam szerencsejátékokra, hogyan juthatnék hozzá ehhez a könyvhöz?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy szégyenlem magam.

490 euró gyűjtött pénzt eljátszottam.

Úr isten,hogy tudnám ezt jóvá tenni a szüleimtől meg már nem is merek kérni.

Olyan hülye vagyok pedig már régóta kell ez a könyv nekem.

Letölteni meg nem akarom mert nem szeretnék a gép előtt ülve tanulni nekem ez kényelmetlen.

Persze ki kell próbálnom a benne írtakat pc de szeretném csak úgy olvasgatni is amikor nem vagyok gép előtt.

Vagy ebook olvasóhoz kéne jutnom vagy pedig ehhez a könyvhöz.

Segítsetek,hogy szerezzek rá valót.

2013. ápr. 30. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdd elölről a gyűjtést! Remélem nem azt várod, hogy majd innen valaki megveszi neked?
2013. ápr. 30. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Dolgozzál, és gyűjtögess újra. Nem is értem mit vársz tőlünk...mit gondoltál, az itt válaszolók majd összedobják neked a pénzt érte?
2013. ápr. 30. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Születésnapod nem jön, névnap? Kérd azt. Vagy ugorj be a nagyihoz, ők mindig nagylelkűbbek,mint a szülők. Végső esetben pedig marad anyu, meg apu. Mit ne mondjak nem kellett volna feltenni az összes pénzt az egyiptomi másodosztály rangadójára, de hát mit csináljunk, senki sem tökéletes. És azért próbállak nem elképzelni "tisztességes" családapaként, hogy majd ide írogatsz, hogy nincs miből kenyeret venni a kicsinek, mert a félkarú elvitte a fizut.
2013. ápr. 30. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigasztaljon az a tudat, hogy több mint való kiskorú vagy (18 alatt9 így az a 490 eurót semmiképp se fizették volna ki neked, ugyanis kifizetéshez be is kell fizetni és ott a legtöbb kaszinó személyi másolatát kéri.
2013. ápr. 30. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Itt ingyen letőltheted [link]
2013. ápr. 30. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!