Használt, de jó állapotú márkás gyerekcipőt mennyiért lehet eladni?
Figyelt kérdés
Siesta, Elefanten és Adidas kislány cipőkről van szó. Kb milyen áron lehet eladni? 1 Ft-ról nem szívesen indítanám, de mennyiről érdemes?2013. ápr. 30. 13:50
1/3 anonim válasza:
Állapotától függ, kb 2000-től 4000-ig.
2/3 anonim válasza:
nemsokért :( nekem az alig használt nike cipőt nem viszik el 3000ft-ért új ára 7000ft
úgyhogy max 2000-3000ft
3/3 anonim válasza:
1500-2000 között mentek el lànyom Nike Adidas cipői 1 Ft-ról
Fix àron nagyon sokáig hirdetheted, mire elmegy, az 1-Ft-os licitálóst többen megnézik.
Na meg tartogatni sem érdemes, volt 1-2 amit nem adtam el, gondoltam jó lesz a másodiknak, most hogy fiú lesz a második, adom el lányom kinőtt ruháit, hát bizony sok cipőt az állásban elengedte a ragasztás, vagy besárgult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!