Mennyi pénzből lehet biztos havi 200ezer forintot termelni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 20:57
1/7 anonim válasza:
ne haragudj de ennek a kérdésnek semmi értelme...
2/7 anonim válasza:
Valahol olyan 35-40 millió körül.
3/7 A kérdező kommentje:
van értelme.
Pl van az az összeg amit elég a bankba tenni ahhoz, hogy havi 200 ezer forint profitod legyen.
De én itt nem csak a bankra gondolok, ezért tettem fel a kérdést..
2013. ápr. 29. 21:23
5/7 anonim válasza:
A legjobb kamatok bankban jelenleg 6% körül vannak / év.
200e forint havonta az évente 2,400,000 ft.
Ha a kamatadót bevonjuk a képletbe akkor neked durván 2,900,000 éves kamatra van szükséged.
Erre durván ~ 48 millió forint lekötött tőke szükséges.
Aki 16 millióra ad nekem évi 2,4M-ót (15% tisztán) ahhoz azonnal viszem a pénzem. Persze csak, ha banki feltételeket ad...
6/7 anonim válasza:
Nem viccből írtam a #4-et.
Banki feltételek alatt mit értesz? Banki feltételeket a bankoknál találsz, akik 5-6 százalékkal jutalmaznak. Én OBA-garanciát nem tudok biztosítani. Kamatadót sem :)
7/7 anonim válasza:
Azt értem, hogy 0% a rizikója és fix a hozam. És nem azért, mert te azt mondod, hanem mert pl.: az állam garanciát vállal rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!