Személyi igazolvány fénymásolatra kiadják a postán a csomagot?
Figyelt kérdés
Rendeltem webshop -ba játékot és úgy kértem, hogy a postára vigyék. Ha egy lapra le van fénymásolva a személyim, akkor kiadják?2013. ápr. 27. 12:24
11/16 anonim válasza:
" Még eddig mindenhol, mindenki elfogadta! "
A fénymásolatot?? Hová jársz te hogy fénymásolatot elfogadnak???
Posta, bank és bármely ügyintézés esetén a fénymásolt okmányoddal kitörölheted...
Szépen néznénk ki ha egy ilyennel a postán bármit felvehetnél, esetleg bankszámlát nyitnál. A fénymásolaton bármilyen adat módosítható egy grafikai programmal, így piát is vehetnél 15 évesen fénymásolt személyivel.
Na ne röhögtess!!!
12/16 anonim válasza:
Ez így van. A fénymásolat ilyen szempontból nem sokat ér. Ha mindig nem is hordja magával, legalább hivatalos ügyintézésre legyen képes magával vinni az igazit, és figyelni arra, hogy ne hagyja el.
13/16 anonim válasza:
Ebből egyébként még közokirat-hamisítási ügy is kerekedhet.
Emlékeztek arra a nőre, akit azért hurcoltak meg, mert a mozgássérült kártyájának a fénymásolatát tette a szélvédő mögé? Ő is félt, hogy feltörik az autóját, aztán egy büntetőeljárást akasztottak a nyakába, pedig a saját kártyájának a másolata volt.
14/16 A kérdező kommentje:
Gyerek vagyok (ezt lehet írnom kellett volna), rendőr valószínű nem fog igazoltatni. :)
2013. ápr. 29. 14:32
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tanultam belőle! Csak azért kérdeztem, mert nemrég a postás hozott csomagot és elfogadta a személyi fénymásolatát, mivel az eredeti anyámnál volt.
2013. ápr. 29. 14:34
16/16 anonim válasza:
Az hogy elfogadta nem jelenti azt, hogy máshol is lefogadják, ugyan is ő sem fogadhatta volna el... Egy postás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!