Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudom összehasonlítani a...

Hol tudom összehasonlítani a valutaváltók árait?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat
2009. szept. 26. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Esetleg kis kockás füzet?:))
2009. szept. 28. 11:02
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon poénos voltál.
2009. szept. 28. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem poénnak szántam, hanem a szerintem egyetlen megoldásnak. Ugyanis nem hiszem, hogy van olyan nyilvántartás ahol ezeket összehasonlítják. Úgy veszed a kis kockás füzetet, felkeresed a valutaváltókat és beirod a füzetbe. Ezután jöhet az összehasonlítás. És szégyeld magad a csúnya kommentért. Igy ne csodálkozz ha nem is kapsz mástól választ.
2009. okt. 1. 17:55
 4/7 Hintalow ***** válasza:
100%

Valóban nincsen rá egyéb lehetőség, annyi ilyen van, és olyan gyorsasággal nyílnak újjak, zárnak be régiek, valamint alakulnak át, hogy lehetetlenség nyomon követni.

A többségük nem is nagy vállalkozás, sokszor egyszerűen 1 db magántulajdonban lévő bodega.

Max akkor, ha valaki csinálna pl egy weboldalt, ahol szisztematikusan összeírnák ezeket, de ez persze teljesen lehetetlen, mert egyrész nyomonkövethetelen a meglétük, ahogy fentebb írtam, valamint szinte folyamatosan változnak az áraik, teljesen függetlenül egymástól.

2009. okt. 1. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
láttam egy oldalt de már nemtudom mi volt a neve...
2009. okt. 2. 13:44
 6/7 anonim válasza:

Itt egy jo ki oldal: <a href="http://valutavaltok.hu">valutavaltok.hu</a>

Pont ezzel foglalkozik!

2009. nov. 11. 08:10
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, és akit még érdekel, ott van a holvaltsak.hu is
2009. nov. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!