Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg Pestre is felküldenek...

Tényleg Pestre is felküldenek egy helyben feladott levelet?

Figyelt kérdés
Kisvárosban lakunk, és az egyik kézbesítő azt állítja hiába adnak fel egy levelet helyben, azt akkor is felküldik előtte Pestre, majd úgy érkezik vissza, és csak utána tudják kézbesíteni. Nekem ez annyira furcsa, polgármesteri hivatalban dolgoztam, és ami leveleket feladtunk helyben azt max 2 nap múlva meg is kapták az illetékesek. Most meg egy helyben feladott levélre több mint 1 hetet vártam. Tényleg össze-vissza küldözgetik a leveleket?
2013. ápr. 24. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Budapesten van a központ igen. Minden felhoznak ide szortírozni... Ezért van 2 napos átfutási idő... Az hogy egy hetet kell várnod, azért volt mert valamit nagyon elrontottak a rendszerben, és nem azért mert pestre hozzák fel.
2013. ápr. 24. 09:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés! A posta már csak azután bélyegzi a leveleket, mikor Pestről visszajön?
2013. ápr. 24. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!