Nektek megér 500 Ft-ot az, hogy a Vaterán egy darab terméket egyszer zárt aukcióra tegyetek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 15:19
1/5 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy ha az ember nem elég óvatos, eladóként "drága mulatság" is lehet a vaterázás.
2013. ápr. 23. 18:54
2/5 anonim válasza:
Nem éri meg.
Amúgy a zárt aukciót korábban főleg reklámozásra használtam (feltettem sok terméket egyben kiemelve, de nem lehetett megvenni a termékeket csak egyenként).
3/5 anonim válasza:
Nem, sosem hoztam létre zárt aukciót. Egyszerűen nem látom értelmét. aki akar az úgyis hozzáférést kér, nekem meg tök 8 hogy ki fizet. Úgyis csak akkor küldöm a terméket ha a számlámon a pénz avagy ha személyesen találkozunk.
Amelyik eladó meg nem tudja kezelni az oldalt, az ne vaterázzon.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem éri meg arra amire eddig használtam, zártra tettem termékeket, míg megállapodtunk a vevővel ha több terméket is vett, vagy máshol is hirdettem és úgy nézett ki ott elkel, de még nem volt biztos. Ezért igazából 100 forintot sem fizetnék, nemhogy 500-at. Szerintem egyébként a fentebb válaszoló félék miatt lépték ezt meg, akik például reklámozásra használták így vagy úgy, valami ilyesmi csíphette a köztudottan pénzéhes vatera szemét. Ezzel az 500 forintos árral pedig kvázi be is szüntették a zárt aukció funkció lehetőséget.
5/5 anonim válasza:
^^ Így van. Egyébként te is reklámozásra használtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!