El szeretnék menni egy rajztanfolyamra. Hogyan szerezzek pénzt 13 évesen rá?
Figyelt kérdés
A szüleim elé meg mégsem állhatok oda, hogy figyu kéne 30.000!2013. ápr. 21. 11:21
2/5 anonim válasza:
Akkor állj oda úgy, hogy "hello, szeretnék nagyon egy rajztanfolyamra menni, találtam egyet, ami tetszik, ti mit gondoltok?"
3/5 anonim válasza:
szerintem vannak oktatást segitő alapitványok.
de nincs ötletem mit kellene beirni a google keresőjébe...
4/5 anonim válasza:
viszont ha találsz bármit akik nem segitenek kérhetsz tanácsot őt kiket javasolnak. és azoktól is. ha szerencséd van egy idő után belefutsz valami megoldásba
5/5 anonim válasza:
kuponos oldalakon szokott lenni 15 ezer körül is ugyan ez a tanfolyam. Egyébként pedig, ha lesz szülinapod, névnapod, karácsony, akármi, kérj pénzt, és gyűjtsd össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!