Heeeeeelp. Munkanélküli hivatal?
Szóval CO hegesztő végzetségem van és több mint egy hónapja nem találtam munkát ( pályakezdő vagyok )
Van értelme elmennem a munkanélküli hivatalba ? Van rá valami esély hogy így lessz valamilyen munkám ?
NEM BAJ HA KEVÉS LESZ A FIZU,CSAK AZ A LÉNYEG HOGY NE JÖJJEK KI A GYAKORLATBÓL.
Természetesen arra gondolok,hogy munkát találhatok-e így...
Van elég sok munka co hegesztőknek,csak sajnos nagyon sok helyre min. 2 év munkatapasztalat kell, vagy valami más miatt nem jó nekem... mint pl : az ország másik felén van a munkahely
"Jelentkezz be munkanélkülire mert a másra nem jó akkor is ha regisztrált munkanélküli vagy akkor az önkormányzat átvállalja a TB fizetésed. Azért az sem rossz havi 6600Ft, mert különben neked kell minden hónapban befizetned."
Nem. Pályakezdőként nem fizetik utána a Tb-t ezt nagyon rosszul tudod! 6660 Ft-ot saját maga után kell rendeznie! És nem az önkormányzathoz kell mennie, hanem a munkaügyihez. Az önkormányzati dolog, a munkanélküli járadék megszűnését követően válik aktuálissá, de nem az Ő esetében! Ne tájékoztasd félre.
És esetleg tudtok tanácsot adni hogy Vác-Budapest között hol érdemes munkát keresni ?
Így elsőre,akármilyen alacson fizetés is jó lenne, csak az a lényeg hogy tudjak gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!