Ha weboldalakat akarok készíteni mint magánszemély, és ennek a projektnek csinálok egy weboldalt amin rajta vannak az árak stb. és hirdetem magam, akkor ehhez szükséges vállalkozói engedély?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 16:31
1/5 Antimod válasza:
Üzletszerűen végzed, tehát igen.
2/5 anonim válasza:
Sőt! Nemcsak vállalkozás, hanem brutális járulék puszira habókra az államnak, aki pont leszarja, hogy egy fillért is kerestél-e abban a hónapban.
3/5 A kérdező kommentje:
Fantasztikus dolgok ezek. Milliomosnak kell lenni hogy el tudj indítani valamit. No mindegy, már letettem róla.
Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 9. 09:40
4/5 Antimod válasza:
Nem kell milliomosnak lenni. De úgy ne vágj bele semmibe, hogy nem vagy biztos abban, hogy lesz belőle megfelelő bevételed! Fel kell valamilyen szinten mérni a piacot, szerezni olyan embereket, akik legalább kezdetben ügyfeleid lennének, hogy rövid távon legalább nullszaldós legyen a vállalkozásod. Csak úgy próbából, háromszázötvenkilencediknek kilépni a piacra, és remélni, hogy hamar megtalálnak a lehetséges ügyfelek, sajnos veszélyes próbálkozás.
5/5 cydor válasza:
ha csak alkalomszerűen csináloda akkor összeállhatsz egy hasonló céggel, aki alkalmi megbízással foglalkoztat és számláz helyetted. (nyilván nem olyan cég amelyik amugy is weboldalakat készít, de hasonló reklámtevékenységet végez, és hajlandó kibővülni a szolgáltatásoddal. így nem kell közterheket fizetni csak akkor amikor tényleg van munka. persze valamivel többet fog levenni, mintha magad számláznál, hogy neki is megérje, de akár 50%ban meg tudtok szerintem állapodni. (27% ÁFA, a bejelentett napok után járulékok stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!