Más bérlete felmutatásával is befizethetem a bírságot amit a Bkv kiszabott nekem?
Figyelt kérdés
Megbüntettek a bkv-n mert nem volt jegyem, sem bérletem.A Közterület felügyelő azt állította, hogy ha van ismerősöm vagy családtagomnak bérlete, azzal is befizethetem, és úgy csak 8.000 nem 16.000.EZ igaz?2013. ápr. 17. 15:45
1/4 anonim válasza:
Csak kell hozzá arcképes és nem szabad hogy a másik igazolvány száma rá legyen írva! Hanem neked a sajátodat kell, tollal! Szóval a másik bukja a bérletét!
2/4 anonim válasza:
Illetve arcképes helyett, ha jól tudom a személyigazolvány is jó már. De akkor annak a számát kell ráírnod!
3/4 A kérdező kommentje:
De a csekken nincs rajta a személyi igazolvány számom.Honnan tudják hogy az én bírságom?Ha valaki, akinek van bérlete bemegy és befizeti?nem lehet?
2013. ápr. 17. 16:02
4/4 anonim válasza:
A Te nevedre szól a büntetés nem? A csekkre a nevet, címet rá szokták írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!