Befejeztem az iskolát és szeretném fizetni a TB-m. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Befejeztem az iskolát és magamnak szeretném fizetni a tb-met.Terhes lettem így nem fogok elmenni munkát keresni.Az a kérdésem,hogy kell valamilyen papírt bevinnem az apeh-oz?Ellenőrzik?Köszönöm!2013. ápr. 16. 19:19
1/1 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy befejezted az iskolát? Vége a tanévednek vagy otthagytad? Ugyanis tanviszony megszűnés után van még egy időszak, amire jár az ingyenes ellátás. És amikor ez az idő letelik, akkor van 2 választásod. Az egyik, hogy fizeted magad után. Ezt a NAV-nál (régen Apeh) tudod elintézni. Bemész és kitöltöd a szükséges papírokat. Vagy a másik választás, ha egyedül vagy és nincs jövedelmed, akkor az önkormányzatnál kérheted, hogy szociális rászorultság alapon ne kelljen fizetned. Az ehhez szükséges feltételeket pedig ott tudod megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!