Posta oldalán van letölthető meghatalmazás és hol?
Ezt találtam:
Csak nem tudom pl,hogy ez utalványra is jó e,meg a tanú részt a posta tölti ki vagy nekem kell.
Állj, állj, állj!
Az úgy nem lesz jó. Tanukkal hiába iratod alá nem fogadják el. Tulajdonképpen nem tudsz meghatalmazást csinálni, mert ahhoz a férjed kell hogy aláírjon a postás előtt vagy a postán, de ennyiből már fel is vehetné...
"Eddig a régi meghatalmazáson volt olyan, hogy a meghatalmazónak és a meghatalmazottnak is alá kellett írnia, de ott nem voltak tanúk, nem?"
Azon is volt lehetőség tanuk alkalmazására...
"azért kell a 2 tanú, hogy ezt igazolja."
Igen, csak ha tanuk igazolják le az aláírást, akkor nem adható értéklevélre és postautalványra a meghatalmazás. Ebben az esetben csak postás dolgozó igazolhat meghatalmazást, tehát előttük kell azt aláírni. A meghatalmazás hátoldalán a tudnivalóknál el tudod olvasni, persze nem a netről letölthető változatban, mert ott nincs meg a hátoldal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!