Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit fizetnek egy könyvemért?

Mennyit fizetnek egy könyvemért?

Figyelt kérdés

Írtam 1 könyvet, 400 oldalas lett WordPad-ban, jó hosszú fejezetekkel. A helyesírást ellenőrzi a gép, minden rendben.

Az a kérdésem, hogy ilyenkor mi a teendő? Ki szeretném adni. Hova küldjem el? Gondolom több helyre is érdemes, hátha az elsőnek nem tetszik. És akkor ők elolvassák, és mondják, hogy kell-e nekik vagy nem? Mármint... egyáltalán kik ezek az "ők"? A Nevetlen hercegnő naplójában olvastam, hogy a főszereplő lány több helyre is elküldte a regényét... Na de HOVA???

És átlagosan egy kb 400 oldalas könyvért mennyit fizetnek? Vagy majd akkor fizetnek, ha esetleg megvették?

(Bocsi, hogy ilyen értelmetlenül fogalmaztam. Köszi a válaszokat és a segítséget előre is!)

2009. szept. 23. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:

találtam neked egy linket..itt nézelődj,hátha bejön neked.. Sok sikert hozzá

[link]

2009. szept. 23. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Elárulod milyen témájú a könyved?Amúgy én is szeretnék egy könyvet összehozni,de eddig mindig félbehagytam,nem volt türelmem hozzá.

Egyébként ha nem vagy híres,vagy valamiben "szakértő",ne számíts túl sok pénzre.Az első kis példányszámú kiadás után kiderül,hogy mennyire tetszik az embereknek,és ha igen,akkor lehet nagyobb példányszámban is nyomatni.

Én még azon is töröm a fejem,hogy a neten fogok írni,egy folytatásos regényt.Bár ez még csak terv.

Mindenesetre sok sikert kívánok a könyved értékesítéséhez!

2009. szept. 23. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a linket, mindjárt át is nézem!

Hát, ilyen tinilányokról szól, pasis, divatos témájú :) New Yorkban játszódik, szóval angol neveket írtam bele (nem nagyon kedvelem a magyar neveket). Én is félbehagytam ezt kb fél éve, aztán úgy 3 hónapja dolgozok rajta :) Oh értem :S Hát sajnos nem vagyok semmiben "szakértő" :( Az jó, neten én is írtam :D De az persze csak olyan gyenge minőségű volt, nem sok tájleírással, inkább csak párbeszédek. Köszönöm! Neked is sok sikert, kapjon el az ihlet! :)

2009. szept. 24. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A leírásod alapján kb. egy kalap szart sem ér a könyved (bocs), úgyhogy ne nagyon reménykedj.
2009. szept. 24. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Miért nem? Sok ilyen van?:S Akkor milyen témájút kellene írnom? Többféle dolog is érdekel ezen kívül.
2009. szept. 25. 14:00
 6/7 anonim válasza:
A 400 oldalból 300 ":D"?
2011. márc. 22. 11:18
 7/7 anonim válasza:

Bocsi, de ha hasonló stílusban, és hibákkal írtad, mint a kérdést, el sem fogják olvasni.

Kiadóhoz csak akkor vidd, ha már párat eladtál magad otthon (kb 5000-t), és ezt számlával tudod igazolni. Egyéb esetben nem foglalkoznak veled, mert nem éri meg nekik-

2011. jún. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!