Nyáron milyen önkéntes munkát vállaljak? 16/L (részletek lent)
olyan munkát szeretnék, ami nem fizikai munka. Főleg olyanokra gondoltam, mint rendezvényeken segíteni vagy a vöröskeresztnél segítenék valamit. Jó lenne ha olyan munka lenne ahol lehetne más nyelven is beszélni, mert sok nyelvet beszélek és szeretek nem magyarul beszélni :)
Ja és fontos, hogy tudjanak ilyen igazolást adni hogy ennyi és ennyi órát dolgoztam ott meg ilyesmik.
Szóval röviden magamnról, csak hogy úgy kb tudjátok hogy mit (ne) javasoljatok. Ha van ötletetek, de konkrét ajánlat nincs, az sem baj :)
- 16 éves lány vagyok
- beszélek: magyarul, vietnámiul, angolul (ezek mindegyike eddig anyanyelvem vagy anyanyelvi szinten van), franciául (olyan B1/2-es szinten), koreaiul (alapfokon)
- jó szervező vagyok (iskolában több rendezvényt én szerveztem)
jó kommunikációs képesség
- nagyon nagyon nem szeretnék állatokkal dolgozni (állatmenhely, stb)
- nem nagyon szeretnék egész nap kint lenni a tűző napon
- augusztusban szeretném csinálni
Előre is köszönöm a vélaszokat!
"- nagyon nagyon nem szeretnék állatokkal dolgozni (állatmenhely, stb) "
A mackából meg kutából szütünk illatósz-omlósz cirkét! xD Bocsi, nem hagyhattam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!