Facebook-on hogyan lehet terméket értékesíteni?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne , hogy ha én facebook-on csinálok egy új regisztrációt abból az okból , hogy oda termékeimet feltegyem és áruljam , azt a NAV vagy rendőrség vagy valamely hasonló szerv vizsgálja-e ill. bünteti-e ? Ha igen akkor milyen papírok kellenek , vagy hogyan működik ez az egész ?2013. ápr. 10. 21:16
1/3 anonim válasza:
Ha nem adsz róla számlát vásárláskor akkor megütheted a bokádat.
2/3 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy a facebook nem arra való.
Csinálhatsz egy oldalt, de amögött lenni kell egy webes oldalnak is, ahol meg tudják rendelni a terméket, szóval egy webáruháznak.
Ahhoz vállalkozói igazolvány, vagy üzemeltető cég kell és számlát kell, hogy adj.
A NAV mostanában kiemelten vizsgál minden internetes kereskedelmet.
3/3 A kérdező kommentje:
Valóban nem erre való a facebook, de rengeteg olyan regisztráció van a facebookon már amely csak azért van hogy vásároljunk onnan , nem egy olyan oldalt találtam ahol ebay-es cuccok vannak fenn , az ebay-os áraknak a 10x-eséért árúlva.
Szerintem akkor én kihagyom ezt a pénz szerzési lehetőséget , nem szeretném hogy a NAV-osok kopogtassanak nálam :)
2013. ápr. 12. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!