Érdekel még a pénzed az emgoldexből?
Figyelt kérdés
Néhány ezzel kapcsolatos fórumot elolvastam, és mindenki csak sír hogy bebukta a pénzét, meg hogy újra fizetni kell, hogy megkapd a kifutásod után. Mások meg azt írják hogy ők milyen sikeresek de konkrétum nincs.
Én is álló táblán voltam többed magammal, de úgy gondoltam hogy túl sok pénz ez ahhoz hogy veszni hagyjam.
Itt most nem írom le, milyen lehetőségek vannak, mert mindenkinek máshol van a pozija, és mindenkinek más-más az infoja.
Írj nekem ha segítségre van szükséged.
2013. ápr. 9. 14:04
1/1 anonim válasza:
Azaz! Akit már egyszer átvertek, az könnyű áldozat, szívassuk meg még egyszer! Menj ám tudod, hova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!