Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes önkéntes munkát...

Érdemes önkéntes munkát vállalni külföldön? Tapasztalat valakinek?

Figyelt kérdés

Olvasgattam oldalakat,tudom hogy ilyne munkáért nem fizetnek,viszont van nyelvtanulás,szállás, és még zsebpénzt is írtak!

Én Dániába mennék! Mikor jöttem haza a repülőn egy lány ült mellettem aki önkéntesként volt kint azt mondta jó volt és még dánul is nagyjából megtanult, de sajna nem kérdeztem hogy jutott ki :S Az én nyelvtudásom épphogy az angol alapfokot meghaladja,nyelvtannal is hadilábon állok :S

Bármilyen tapasztalatot szivesen fogadok, gondolom Dániában nem voltatok :D

2009. szept. 22. 14:21
 1/2 anonim válasza:

Egy osztálytásnőm volt kint önkéntesként, Hollandiában vigyázott gyerekekre, illetve tanította őket angolul más, a programban résztvevő 'diákokkal' egyetemben.

Tehát, ő egy programban vett részt, érettségi után. Egy évet volt kint, nagyon jól érezte magát, sok barátot szerzett és a nyelvet is megtanulta.

Amint hazajött elment Angliába ugyanezzel a programmal, ebből gondolom, hogy 'nagyon bejött' neki :D

2009. szept. 23. 09:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én sajna annyira nme beszélek angolul hogy tanitsak is :D
2009. szept. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!