Érdemes önkéntes munkát vállalni külföldön? Tapasztalat valakinek?
Olvasgattam oldalakat,tudom hogy ilyne munkáért nem fizetnek,viszont van nyelvtanulás,szállás, és még zsebpénzt is írtak!
Én Dániába mennék! Mikor jöttem haza a repülőn egy lány ült mellettem aki önkéntesként volt kint azt mondta jó volt és még dánul is nagyjából megtanult, de sajna nem kérdeztem hogy jutott ki :S Az én nyelvtudásom épphogy az angol alapfokot meghaladja,nyelvtannal is hadilábon állok :S
Bármilyen tapasztalatot szivesen fogadok, gondolom Dániában nem voltatok :D
Egy osztálytásnőm volt kint önkéntesként, Hollandiában vigyázott gyerekekre, illetve tanította őket angolul más, a programban résztvevő 'diákokkal' egyetemben.
Tehát, ő egy programban vett részt, érettségi után. Egy évet volt kint, nagyon jól érezte magát, sok barátot szerzett és a nyelvet is megtanulta.
Amint hazajött elment Angliába ugyanezzel a programmal, ebből gondolom, hogy 'nagyon bejött' neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!