Anonym levél postán?
Hogyan és miként lehet úgy megvalósítani sima levélküldést, hogy se a feladó, de a címzett ne ismerje a másik címét?
- Postafiók - Ok, ezt ismerem (drága).
- Postán maradó - ezt is ismerem (talán a legjobb, de itt névnek szerepelnie kell).
Valami trükkösebb, olcsóbb, bármilyen más megoldás?
Olyan megoldás, hogy se a FELADÓ se a CÍMZETT személye ne derüljön ki nem létezik - nem létezhet.
A feladó végülis azt ír egy levélre amit akar, kutya nem nézi - maximum ha nem veszik át nincs hova visszavinni.
De a címzett címe ha helytelen honnan tudná szerencsétlen postás hova kell vinni a levelet?
Amit te szeretnél az maximum úgy lehetséges, hogyha a feladó kamu címmel címzi fel a levelet (ezt senki nem nézi) és a címzett egy postafiók vagy maga a posta (ez ugye a "postán marad" küldemény).
De mire ez a nagy hajcihő? Mi van akkor, ha te tudod a címzett címét?!
a haveros verzión már gondolkoztam, az is egy jó ötlet
a lényeg, hogy én és a másik fél ne tudjuk egymás címét. Például:
Én, mint Nagy Jani, küldök Kis Anitának egy levelet. Nem tudom és nem is tudhatom a pontos címét, de megbeszéljük, hogy küldök neki levelet. Bemegyek a postára, tudom, hogy Anita Móron lakik, akkor feladom Mórra postán maradóként. Ő ugyanígy vissza nekem Recskre.
Hogy miért kell? Csak. Kérlek ne indítsatok új kérdést a szabályzat szerint. Ezt, és az eddigieket köszönöm
"Hogy miért kell? Csak."
Jóérzésű ember ilyenkor arra gondol, hogy valami illegális dolgot forralsz.
#5-ös, ah ez így van, akkor minden bizonnyal rájönnek és megbüntetnek. azzal majd foglalkozok én...
egyébként ésszerű, hogy bűncselekményhez, emberi testrészek postázásához és dugipénz küldéséhez majd itt, a gyakorikerdesek.hu-n fogok segítséget kérni :D
Sima levélre nem kötelező a feladó feltüntetése :) Címzettnek meg írd a nevet, meg postán maradó és csókolom.
Üdv: egy postás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!