A PTC oldalaknak van egyéb kockázatai, azon kivül hogy vannak hamis oldalak?
Hááát ha kapom a spamokat, akkor majd végzek egy beállítást hogy törölje azokat a leveleket automatikusan...
Am a probux és a neobux az fizet, másoktól tudom. De sima standart-ént befektetés nélkül jó sokáig tart mire elérem a kifizetési limitet.
Egyedül a HunBux-ban nem vok 100%-ig biztos.
Köszi a válaszodat!
Már összefoglaltad magadnak egész jól. Ha nem teszel be zsebből pénzt, lényegében semmit nem kockáztatsz, csak éppen az idődet vesztegeted, árufeltöltőként vagy a mekiben jobb órabérben lennél, mintha a ptc oldalakon kattintgatnál.
Ha befektetsz egy szép összeget, akkor már annak az elveszését kockáztatod. Jobb ha tudod, hogy ezeket az oldalakat jogilag nem lehet megfogni, tehát amikor átutalod nekik a pénzt, onnantól 50% esélyed van rá, hogy valaha is viszontlátod -e, pontosabban a gyakorlatban ennél statisztikailag jóval kevesebb :)
Igen azt észre vettem, egyszer direkt hülyeséget irkáltam oda, nem az adatomat xD de ám kiderítettem annak az oldalnak az url-jét és abból is látszot hogy hekker...
Am már csak a probux-ot használom, a többinél nem éri meg pocsékolni az időt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!