Hogy lehet egy hotel üzemeltetőjét a legjobban "megszivatni " (középszerű hotelről beszélünk) MILYEN ELLENŐRZÉST LEHET AZ ÜZEMELTETŐJÉRE KÉRNI (NAV, ÁNTSZ) stb illetve ezeknek mi a módja?
Az ember soha nem szidja azt a főnököt, akinél dolgozik. Ha meg már nem a főnöke, akkor meg minek.
Én soha nem jöttem el sehonnan haraggal, pedig tudnék mesélni hasonlókat. Nem tudhatom mit hoz a jövő, s lehet egykor még szükségem lehet a gyűlölt személyre. Lehet ezt megalkuvásnak, vagy praktikumnak, bárminek nevezni.
Hogy egy színdarabból idézzek: Van az az életkor és családi állapot, amelyben az ember akkor is bocsánatot kér, ha megsértik.
A szívatással neked nem lesz jobb. Valószínűleg az utódaidnak sem. A szakma eléggé belterjes, esetleg elérheted, hogy a volt főnök „utánad nyúl”.
Egyébként ÁNTSZ, NAV ugrik-e névtelen levelekre? Mert ha nem, akkor téged is büntethetnek, s ha a feljelentésed alaptalannak bizonyul, akkor jó kis perre számíthatsz.
A NAV-nál van állampolgári bejelentő, de csak akkor kötelesek kivizsgálni, ha a neved és az értesítési címed megadod. Google segít megtalálni az űrlapot.
Enélkül is be tudod adni, de ekkor törvény adta joguk nem foglalkozni a bejelentéssel (de ettől még lehet, hogy fognak, ez rajtuk múlik).
Az, hogy mennyire egyenesek épp azok, akik ezt intéznék ill. hogy mennyi és milyen erejű barátja van a tulajnak azt te tudod, mérlegelj a felvállalt és az anonim között.
Szerintem meg de :-
Döglött egeret csempészel a raktárba, étterembe, wc-be, bejárati ajtóhoz, stb. Aztán jöhet az ántsz, ha a vendégek nem szaladnak el maguktól.
Inkább dolgozz bejelentett helyen, ahol nem kell, hogy bánjanak veled.
Például egy baromfifeldolgozóban, elég, ha 45 másodprcenként feldarabolsz egy csirkét, és felrakod a szalagra. Senkihez nem kell szolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!