Ha hazudok a munkáltatónak megüthetem a bokámat?
Figyelt kérdés
Holnap megyek egy állásinterjúra. A nő ma mikor hívott, azt mondta nem tud elmenni a CV-m mellett, adna egy esélyt, ha nincsen mesterképzésem (mert ugye ha van, akkor továbkképződöm és csak dobbantónak használnám őket-szerinte). Már majdnem 7 hónapja keresek munkát és vagy túlképzett vagyok, vagy nincs tapasztalatom. Ha kiderül,hogy mesterképzésre járok lehet valami bajom? Egyébként nem akarok hazudni, de ha bevallom indulásból nem vesznek fel, nekem meg szükségem van a pénzre...Mi a fenét csináljak?2013. márc. 25. 18:08
1/5 anonim válasza:
Ha összetudod egyeztetni a munkaidőt a sulival, akkor ne mondd el. a próbaidőt mindenképpen várd meg és ha már ott vagy egy ideje és biztosabbnak tűnik, akkor elmondhatod.
2/5 anonim válasza:
bocsi, most fogtam fel teljes egészében a kérdést. egyáltalán ne mond el, hogy mesterre jársz. esetleg valami tanfolyammal takarózhatsz, de így viszont meg nem tudsz kérni extra szabadságot a vizsgákra.
3/5 anonim válasza:
milyen szak?
amúgy tanulmányi szabi az új MT. szerint nincsen már
4/5 anonim válasza:
Milyen hülyeség! Mintha a mesterképzésen múlna bármi is. Nekem is van főiskolai meg egyetemi szintű diplomám is, de sosem volt sem előny, sem hátrány. Nem értem ezeket a HR-eseket. Ha valaki dobbantani akar, az dobbant mesterképzés nélkül is.
5/5 A kérdező kommentje:
Így kezdte a hívást a nő, hogy ugye nincsen mesterképzésem, mert akkor részéről tárgytalan. Hirtelen rá is vágtam, hogy nincs.
Egyébként a vizsgáim hétvégén vannak, megoldotta az egyetem, így ilyen téren nem lenne gond, a hétvégéim általában szabadok lennének.
Pontosan, mesteri, vagy mesteri nélkül is ugyanúgy le lehet lépni.
A franc kivan már, hogy mindenhol tagadom a diplomámat, mert akkor nem vesznek fel...persze szakmában meg nincs tapasztalatom :)))
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 26. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!