Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan helyezkedjek el a...

Hogyan helyezkedjek el a nehéz és könnyű gépkezelői szakmámmal ha minden hol gyakorlatot kérnek? Hogyan tudnék dolgozni végre vele?

Figyelt kérdés
Gyakorlatom nincs, hogyan tudnék szerezni???Akkor potyára van most meg a két bizonyítványom? OKJ
2013. márc. 24. 11:31
 1/1 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, látom senki nem hajlandó venni a fáradtságot és válaszolni.Ezért utálom ezt a gyakorit, mert ha én kérdezek akkor válasz sosem jön rá, még egyszer sem éltem meg ezen az oldalon.Minden kérdésem mellett nulla válasz,pedig értelmes kérdések mert nem vagyok primitív.Na erről ennyit, nem is kell válaszolni,töröltem az adatbázisomból ezt a kérdést, amire ha válasz jön sem fogom látni.Aki látta ezt a kérdésem és nem válaszolt rá eddig az kapja be a faszomat.
2013. márc. 26. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!