Mennyi lenne a postaköltség?
szeretnék vásárolni egy ipod touch 4g 115g és utánvételle vagyis előre küldi a ipodot én utánna kifizetném de ő azt mondja kb 10000 de ez hülyeség mert tesóm ugyanugy üzletelt csak neki iphonet küldtek és kb 2500 fizetett
am székesfehérvárol küldik nekem
Az utánvétel díja az összegtől függ.
Amúgy én nagyon nem ajánlom, hogy így vásárolj, mert rengeteg embert vernek át ezzel. Hiába utánvételes a dolog, amíg nm fizeted ki, addig nem tudod, mi van a csomagban, ha meg már kifizetted, és pl. csak egy tégla van a csomagban, fordulhatsz bizalommal a fal felé.
Én műszaki dolgot csak így magánszemélytől biztos nem vennék, mert semmi garancia arra, hogy eredeti, és hogy működik is. És leginkább csak személyes átvételt javaslok!
Sajnos itt az oldalon is mindennapos az olyan kérdés, hogy előreutaltam, de nem küldte el vagy utánvéttel küldte, de nem az volt a csomagban stb.
Amúgy honnan rendelnéd? Apródos vagy jófogásos hirdetés stb.
Ilyen helyekről semmiképp. Ami még okés, az a vatera vagy a teszvesz, ha sok pozitív értékelése van az eladónak. De ilyen ingyenes hirdetgetős oldalakról nem szabad.
Mennyibe kerülne az Ipod? Mert nagy összeg esetén elég sokat lehet bukni. És ha fel is jelented az eladót, a pénzedet kb. biztos, hogy nem kapod vissza.
Jó, hát amit mondtam, megmondtam.
25.000 forint és 115 gramm esetén az utánvételes postaköltség 1730 forint.
Igazából a te dolgod, hogy hogy döntesz, csak nagyon vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!