Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kaphatom vissza a már...

Hogy kaphatom vissza a már általam befizetett térítési díjat?

Figyelt kérdés
Idősek házának gondozási díjként kifizettem 1 hónap és 2 hétre a térítési díjat. Ebből csak 3 hetet voltam az otthonban, utána a gyermekemhez költöztem véglegesen. Visszakapom-e a 17 napra a gondozási díjat. Számlát kaptam, márc. 31-ig fizettem, de március 14.-én már kiköltöztem az otthonból.Erre az időre már nem kellett gondomat viselnie az otthonnak. Kérem válaszoljanak. Köszönöm.

2013. márc. 23. 06:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Intézmény és szerződésfüggő a visszatérítés, így mindenképpen a szerződés átolvasását- intézményvezető felhívását javaslom.
2013. márc. 23. 07:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, visszajár a maradék gondozási díj. Annak nyoma van, hogy mettől-meddig laktál bent. Ne hagyd veszni!
2013. márc. 23. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!