Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Apród.hu! Valakit átvert már...

Apród.hu! Valakit átvert már ez a személy?

Figyelt kérdés
A minap leveleztem egy Zsigáné Veres Andrea nevű illetővel,akivel megegyeztünk,hogy elküldi az iphonet a tabletemért cserébe.Én elküldtem,de ő nem.Ráírtunk egy másik felhasználóval h meg van-e még az iphone,mire igent mondott,szóval egyértelmű hogy sosem adta fel a telefont!Mikor a címét és a nevét kértem Zsiga Csaba nevet mondott,és Kótajra kérte a tabletet.Azt hazudta,hogy nem vette át,pedig már másnap átvette,megkérdeztem a postán.Esetleg ötletek,hogy mit tudok tenni?A tablet 20.000 forintot ért.Volt már valaki,akit már átvert ez a személy?Ha többen is feljelentjük,többre megyünk vele!!
2013. márc. 22. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
uhh Zsiga vezetéknév elég beszédes :D:DDD
2013. márc. 22. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Aki 20000-ért "venne" iPhone-t, az ne haragudj, de meg is érdemli az átverést.

PS: Kótak elégge forró hely...

2013. márc. 23. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:
sztem má' zsigáék azt rég betüzelték, sok hó esett 15környékén :D:D
2013. márc. 23. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
vagy azon vágták fel az autópálya mellől kivágott hófogó fákat :D
2013. márc. 23. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Elmész és kivered belőle. Máshogy nem fog menni.
2013. márc. 23. 07:05
 6/8 anonim ***** válasza:
De egyébként hogy gondolhattad komolyan hogy egy 20e Ft-os tabletért iPhone-t fogsz kapni?!
2013. márc. 23. 07:05
 7/8 A kérdező kommentje:
egy iphone 3at,nem az 5öt természetesen.mindenki ilyen árban árulja az iphone3asát az apródon.mellesleg szerintem senki nem érdemli meg,hogy átverjék.te is szép ember lehetsz:)
2013. márc. 23. 16:11
 8/8 anonim válasza:

[link]

ide küldd be a sztorit. meg jelentsd fel.

2013. márc. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!