Érdemes előre utalni? Meglehet ennyire bízni az eladóban?
Üdv !
Szeretnék venni majd árpilis elején egy keverőt de Hajdúszoboszlói az eladó és onnan drága lenne postai utánvéttel a posta... Az érdekelne hogy saját tapasztalatok alapján érdemes-e előre utalni ? Ja és hogy mégis átverne és nem küldené a csomagot akkor mi a teendő ? Hova vagy kihez forduljak akkor ?
és mennyi lenne az utánvétel? :D
én is hallottam rosszakat de mondom eddig egyszer szívtam meg azt is eltudtam intézni a paypal-el és vissza adták a pénzem
Én akkor utalok előre, ha megbízhatónak tűnik az eladó. Pl. ebayen ha már van több 1000 eladása és magas százaléka, vagy pl. a Vatera rendszerében, ahol azért jobban ellenőrizhető, mint egy noname expresszes hirdetés.
Ha ilyen helyzetben lennék valószínűleg utánanéznék az embernek, van-e fent vállalati, egyetemi, akármilyen hivatalos helyen, tényleg létezik-e, utána lehet-e keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!