Gyerektartás? Hogyan?
Üdv!
Gyermek elhelyezési peren apámtól áthelyeztek anyámhoz, és a bíróság azt mondta hogy 2 év múlva kell fizetnie gyerektartást, mert anno anyám se fizetett...
Most nyáron fog letelni ez a 2 év és nem igazán hiszem, hogy tudna vagy akarna fizetni.Anyukám azt mondta hogyha nem fizet akkor feljelentjük vagy ilyesmi és börtön ha nem tudjál behajtani rajta. Ez így van???
A másik kérdés hogyha ő nem fizet és mondjuk leültetik vagy csak simán nem fizet akkor én nem kapok sehogy gyerektartást?
Előre is köszönöm!
Az állam fizet helyette, és rajta hatják be...börtön nem lesz belőle, megvonják tőle a láthatást stb.
Anyádat se ültették le...
Börtönbe nem viszik, mint ahogy anyukádat sem.
Menjen bíróágra és kérje a gyerektartást, ha régen eltartott most miért ne fizetne.
Régen sem tartott el, hanem anyukám adott nekem zsebpénzt, illetve a manámnál laktam.
Azért nem fizetne mert se munkàja se lakása semmilye nincsen 34 évesen az anyja és a dédmamám tartja el, szállásolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!