A DHL-en keresztül küldenek nekem egy csomagot, de a mai legutolsó státusz: Shipment on hold. Ez mit jelent?!
Figyelt kérdés
Már többször kaptam így csomagot, ugyanattól, és szinte ugyanolyat, amit most is küldenek, de ilyen státusz még nem volt.2013. márc. 20. 18:47
1/11 anonim válasza:
A szállítmányt megállították valahol. Talán vám ellenőrzés, de lehet bármi.
2/11 A kérdező kommentje:
És ilyenkor a teendő? A feladónak kell valamit intézkednie (tehát szólnom kellene neki hogy valami nem OK), vagy majd idővel tovább megy a szállítás?
2013. márc. 20. 19:11
3/11 anonim válasza:
Attól függ, mi van. Én felhívnám a DHL-t a helyedben és megkérdezném tőlük.
4/11 anonim válasza:
Ha már MO-n van akkor valszínűleg a VÁM tartja vissza vagy azért, hogy fizess vagy azért, mert valami tiltott dolog van a csomagban.
Vedd fel a DHL-el a kapcsolatot.
5/11 A kérdező kommentje:
LEIPZIG - GERMANY helyen akadt el, de akkor holnap felhívom őket, hogy ilyenkor mi a teendő (már ha holnap reggelig nem változik a helyzet). Köszönöm az infókat!
2013. márc. 20. 19:39
6/11 anonim válasza:
Németországba most is havazik, az is lehet ez a gond...
7/11 A kérdező kommentje:
Az meglehet... időközben írtam a feladónak is, és azt mondta, hogy holnap reggel utána néznek a logisztikai központjukból, és intézkednek! Meglepően gyorsan érkezett tőlük a válasz (egy mobilgyártóról van szó), de azért megnyugodtam egy kicsit! Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 20. 20:42
8/11 A kérdező kommentje:
Már Pesten van! :) Szerintetek az még ma kiszállításra kerülhet? Csak mert akkor úgy szervezem a mai programom... nagyon várom már a csomagot!
2013. márc. 21. 08:31
9/11 anonim válasza:
Simán elképzelhető.De tudod követni, ha 10 óráig nem vált a státusza kiszállításra akkor majd holnap.
10/11 A kérdező kommentje:
Még fél órája sincs, hogy változott: Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY... tehát akkor reménykedhetek :)
2013. márc. 21. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!