1971-ben vert amerikai egy dollárosért mennyit kaphatnék és hol?
Figyelt kérdés
A tulajdonomban van egy 1971-ben vert amerikai egy dolláros. Vajon kit érdekelne, kit kéne megkeresnem és egyáltalán mennyit kaphatnék érte? Nem tudom ez-e a jó kategória.2013. márc. 15. 21:51
1/5 anonim válasza:
numizmatika kategóriába kéne kiírni
3/5 anonim válasza:
Pontosan annyit ér mint egy mai. Egy dollárt.
4/5 anonim válasza:
kb. 230-240 Ft-ot, de a helyedben várnék még, míg Matolcsy (vagy Kósa) megint behimbálóztatja a Forintot.
5/5 polarbeer válasza:
Ha az elnök fejénél van egy "s" betű, akkor ér kb. 1000 - 1200 Ft-ot. Ez azt jelenti, hogy egy nagyon minimális ezüsttartalom van benne.
Ha más betű van, vagy egyáltalán semmi nincs az elnök feje mellett, akkor 200 - 250 Ft között mozog az ára, ahogy már előttem leírták.
Egyébként vaterán, aprod.hu-n, illetve gyűjtőknél személyesen adható el. Én is gyűjtő vagyok, de engem külföldiből főként a német, osztrák, szlovák, svájci, cseh, lengyel érdekel, míg magyarból szinte minden!
Ha valami ilyesmid is van, írj, megegyezünk. :)
Üdv.:
polarbeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!