Mibe érdemes pénzt fektetni?
Olyan befektetést szeretnék, ami fizetéskiegészítésnek jó.
Pl.: venni egy lakást és kiadni albérletbe, vagy lekötni a pénzt a bankba és minden évbe felvenni a kamatait.
Szeretném növelni a havi bevételemet, de nem szeretném otthagyni a munkámat. Ezért keresek ilyen megoldást.
Bármi jó ötletetek van, kérlek osszátok meg velem! :)
Előre is köszönöm!
Akkor adj ötletet! :)
A befektethető összeg plafonja 5 millió forint.
Ami ötletet írtam csak így első néhány gondolat volt, biztos vannak ennél jobb ötletek. Ezért tettem fel a kérdést! :)
Bankokba tényleg ne fektesd a mai világban nem nagyon éri meg !!!
fektesd ezt a pénzt a földbe !!! vegyél pl 5 hektár földet (1 hektár 1 millió ft) és add ki bérbe !!!
Talán Budapesten, egyetemekhez közel (pl. Újbuda-központ) érdemes egy lakást venni, és albérletbe 2-3 egyetemistának kiadni. Folyamatosan termeli a hasznot + jó helyen lévő, jó tervezésű, jó állapotú lakást mindig el tudsz adni + ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy neked/rokonodnak gyorsan kell szállást találni, akkor megvan a megoldás.
Ha kevesebb összegről (kb. 2 - 3 Millió Ft) lenne szó, akkor a helyedben garázst vásárolnék, és azt adnám ki. Kevesebb hasznot hoz, de kiadható egészen könnyen, és szintúgy el lehet adni. Vidéki városokban gyakran alkalmazzák ezt befektetésnek, nem tudom, hogy BP-n mi a helyzet.
Üdv.:
polarbeer
Ha okos lennél nem a véleményeknek hanem a tényeknek hinnél honnan tudod ,hogy ha mi valamit mondunk Pl: Vegyél x-et.
Abból te pár év múlva jól jössz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!