Diákmunkát hol tudod keresni? És nekem nem kellő könyveket, játékokat nem tudok valahol eladni? Persze tudom, google. Csak hátha van valakinek valami ötlete
hát nézzk körül az ismerősök körében (akár anyud, apud) hátha van olyasvalaki, akinek a munkahelyén alkalmaznak diákmunkásokat. nekem például így is lett munkám.
vagy barátok? valaki, aki már dolgozott, nem tud beajánlani? sokan azt mondják, hogy az ilyen szervezeteknél elég kicsi a valószínűsége, hogy munkát kapsz.
Jófogáson lehet hirdetni ingyen. Esertleg a facebookon keress olyan csoportot ahol kimondottan ilyen dolgokat reklámozhatsz és adhatsz el, tudtommal van ilyen csak a nevét nem tudom sajnos. A könyveket próbáld antikváriumokba leadni, igaz nem fizetnének érte sokat sajnos, de a sok kicsi is sokra megy.
A diákmunkát meg próbáld ilyen szövetkezeten keresztül keresni, az a legbiztosabb forrás, csak ha nyárra kell már most regisztrálj be szerintem, mert legkésőbb májusig az összes helyet betöltik mert minden évben így van és akkor csak a szerencsén múlik ha betudnak dobni valahová, ahol kiesés lenne váratlanul.
Én annak idején náluk dolgoztam, amikor tanultam:
Mindig rendesen kifizettek.
Érdemes megnézni, ha esetleg beszélsz nyelveket / értesz az informatikához, akkor egész tűrhetően lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!