Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 1 ft-os az aukció és nincs...

Ha 1 ft-os az aukció és nincs minimálár, akkor később sem lesz több?

Figyelt kérdés

Vaterán természetesen. Úgy értem, hogy találtam egy olyan terméket ami nagyon kéne nekem, 1 ft-os aukció, nincsen minimálár, villámáron 6000 ft a termék. Ez reális ár is érte. Mindjárt lejár, és eddig én vagyok a nyertes 1500 ft-tal.

Ugye nem lesz több ez az összeg, ha megnyerem? Nincs mininálár.

Kezdő vaterás vagyok még.

2013. márc. 9. 19:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem ide akartam.
2013. márc. 9. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha megnyered a terméket, annyit fizetsz érte, amennyiért licitáltál rá+postaköltség(ha nincs személyes átvétel).
2013. márc. 9. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
valamikor vateráztam ... van egy opció, hogy látható, vagy nem látható a minimálár ... ha az eladó nem láthatóra állítja, de az aukció nem éri el a minimált, akkor nincs eladás ... a mai napig nem értem ennek mi értelme van
2013. márc. 9. 19:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor még szerencsém is lehet, és ha nem licitálnak rám nagyon, akkor jól járok.
2013. márc. 9. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy ennél több lesz a végső licit. Főleg ha azt látod, hogy akár több tíz aukciófigyelő is van a cuccon (terméklep jobb fölső sarkában láthatod, hány)

De persze akár szerencséd is lehet:)

2013. márc. 9. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Elvileg megnyertem 10 perce. De emailt még nem kaptam, hogy mik az eladó adatai, stb.
2013. márc. 9. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
amit a #3-ban írtam az lehetséges, és akkor nincs bolt
2013. márc. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!