Én 10 napja vagyok munkanélküli. Most hétfőn regisztráltattam magam a munkaügyi központba.
Persze 2010-ben több mint fél évig ültem otthon mert nem volt semmi munkám, 2011-ben mentem el dolgozni egy gyárba, aztán onnan rögtön átmentem egy másik munkahelyre egy benzinkútba, kútkezelőnek, majd 2012 közepén pedig egy barkács áruházba, raktárosnak, meg takarítónak mentem, és egészen mostanáig voltam ott.
Azt a munkahelyet élveztem a legjobban, alapból ilyen barkács fanatikus vagyok, meg ugye kellett ott szerelni is a kiállított tárgyakat szereltük össze és takarítottam le, plusz felmostam a csarnok nagy részét géppel. Én élveztem a munkát bármennyire is nevezhető csicska munkának, de nem az volt mert rendesek voltak a főnökeim, kollégákkal is nagyon jóban voltam, minden jó volt ott.
Most is azért lettem elküldve mert lejárt a szerződésem és mivel kezd csődbe menni a hely sajnos, mert nincs túl jó helyen, így rajtam kívül még 4 embert küldenek el ebben a hónapban. Munkát már elkezdtem keresni, semmit nem találok, eddigi helyeimre ne vesznek fel. Úgy hogy most itthon ülök sajnos :(
Fél éve vagyok itthon. Csodás...
A legdurvább az, hogy az első 2 hónapba még állásinterjún is voltam, azóta viszont egyszer sem kerestek fel. Sok helyre jelentkezek heti szinten, mégsem alakul jól. Már mindent megpróbáltam pedig, nyelvet is tanulok, tanfolyamra is beíratkoztam, elhelyezkedési tanácsadást is meghallgattam már...
Azt hiszem, lassan az ember tényleg a csodára vár. (és nem sajnáltatni akarom magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!