egyszer talán?? nagyon kéne mert anyagi csőd lesz. albérletbe vagyok és egyedülálló na meg két gyerek. valaki megírhatná mikor fizetnek mielött éhenhalunk. meló meg sehol
2013. márc. 7. 16:00
2/9 anonim válasza:
Álláskeresési járadékot, vagy foglalkoztatást helyettesítő támogatást kértél?
Mikor? 2012 08-án? 2012 augusztusban?
Mert a kérdésedből egyik sem derül ki világosan.
2013. márc. 7. 18:06
3/9 anonim válasza:
Ha jogosult vagy rá, akkor már rég megkaptad volna. Valami nagyon nem stimmel. Miért nem mégy be és kérdezed meg? Miért itt írogatsz? Ez totál logikátlan. Augusztus óta csak vársz a sült galambra vagy micsoda?
Egy hónap átfutási ideje van a járadék megkapásának, több nincs.
2013. márc. 7. 19:16
4/9 A kérdező kommentje:
Jaj ezer bocs elírtam a dátumot! 2013 02 08. akkor voltam bennt előszőr. csak valami hibát találtak a munkáltatói igazoláson 2012 dátumvolt 2013 helyett. ezért hiány pótlás volt. mikor visszavittem a kirendeltségre csak helyettes kolléganő volt meg millió kliens. két napja voltam bent de ismét csak a helyettes volt. Az ügyintézőm még neki se látott az anyagomnak. kezdek aggódni!!
2013. márc. 7. 20:20
5/9 anonim válasza:
A hiánypótlásos anyagokat odaadtad a munkaügyin?
Ha igen, mikor?
2013. márc. 7. 20:31
6/9 A kérdező kommentje:
IGEN!!! Egy hét alatt kész volt és vittem is a kirendelségre ezerrel. csakhogy az ügyintézőm nem dolgozott aznap a koléganője vette át a hiánypótlást. két napja érdeklődtem de megint csak akolleganő volt csak hebegett habogott majd kinyögte még nem álltak neki az anyagomnak szerinte. Úgy nézett rám közben mint az égető a nedves szalmára.Írtam egy mailt az ügyintézőmnek udvariasan vázoltam hogy sürgős lenne .Tudom rajtam kivül nagyon sokan vannak , de nekem tényleg nem mindegy hogy csúszik -e a folyósítás. ennélkül nem tudok költségvetést csinálni.
2013. márc. 7. 21:22
7/9 anonim válasza:
Határozatot sem kaptál a folyósításról?
A kolléganőnek is meg kell tudnia mondani, hogy hogy áll az ügyed, elbírálták-e már, feladták-e folyósításra.
Menj be és kérdezz rá konkrétan, akár a te ügyintéződ van ott, akár a helyettes.
Ha nem válaszol, keresd meg a kirendeltségvezetőt.
Itt meg tudod nézni, hogy ki a kirendeltségvezető: [link]
2013. márc. 7. 21:47
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. A mai nap már elérhető volt az ügyintézőm. azt mondta az egész papucs elkallódott a távolléte alatt. most sürgeti az ügyemet azt mondta, hónap végére lesz pénz belőle.
2013. márc. 11. 12:40
9/9 A kérdező kommentje:
Amugy áprilisba kaptam meg két hónapig pénz nélkül voltam hála az ügyintézének m. o.-n
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!