Foglalkoztatást helyettesítő támogatás (FHT) éves felülvizsgálatához a Munkaügyi Központtól is kell újra igazolást csatolnom, hogy tartom velük a kapcsolatot? És a ledolgozott 30 munkanapot hogyan tudom igazolni? Síma munkáltatói igazolással?
Örülök, hogy sikerült munkát találnod! :)
Időközben megjött a felülvizsgálati lapom, nem kell hozzá a munkaügyis papír, a munkáltatóit pedig egy egyszerű igazolással adtam be.
ó köszi, most látom csak, hogy válaszoltál még anno, nekem most újra aktuális lett sajnos a kérdés, és még mindig nem tudom, hogyan igazoljam a munkavégzésemet, te milyen igazolást adtál be? van erre valami formanyomtatvány?
/és nekem sajna benne van a határozatomban, hogy igazoltatnom kell a munkaügyi hivatallal az egy éves folyamatos kapcsolattartást../
Hasonló a problémám, a kérdésem csak az volna, az igazolásra a bérbe mennyit érdemes beírni? Mibe kötnek bele?
Vagy mibe nem?
Ja és egyben tolom le a 30 napot, egy hónap alatt, 30ból 30 napot. Szombat vasárnap is. Az nem számít, hogy egy nap egy órát, vagy hányat voltam ott,csak a nap, hogs ott voltam.
Ez így okés szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!