Mikor szokott visszajelezni az önkormányzat a TB-támogatási kérelem pozitív, avagy negatív elbírálásáról?
Február 6-án voltam a lakóhelyileg illetékes önkormányzatnál, és pályakezdő regisztrált álláskeresőként TB-támogatási kérelmet nyújtottam be.
Az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy kérelmem elbírálásáról 10 napon (gondolom,10 munkanapon) belül kapok értesítést a postaládámba. Azonban most március 3-a van, és még semmit sem kaptam. A kérdésem azokhoz szól, akik pályakezdőként szintén nyújtottak már be ilyen kérelmet. Mennyi időn belül kaptatok választ az önkormányzattól? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Ez nagyban attól is függ, hogy ki hogyan végzi a dolgát a hivatalban. Nálunk van olyan, hogy előbb kapja meg valaki a szociális segélyt, ami ugye 1 hónap, mint magát a határozatot, hogy egyáltalán jogosult rá.
Inkább kérdezz rá telefonon vagy menj be személyesen, hogy megkaptad-e, mert ha nem, akkor ebből nehogy valami gondod legyen a NAV-nál. Bár ha nincs jövedelmed, meg semmi olyan a neveden, ami gátolná, hogy megkapd, akkor szerintem biztos megítélték, csak valamit elkutyultak és nem kaptál róla papírt. De egyébként határozatot valóban kellene róla kapnod. Akár az elutasításról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!