Ti hogy vagytok a pénzzel?
Én szeretem a pénzt. Szerintem remek csereeszköz.
Néha elképzelem, hogyha nem lenne, akkor adhatnék a kenyérért tojást, a hajnyírásért vághatnék fát (illetve nem, mert otthon nyírom a hajam és nem szoktam fát vágni).
Bizonyos dolgokhoz soha nem jutnék hozzá. Nem tudnék áramot előállítani, nem tartanék tehenet és az autó összeszereléshez sem értek. A termékeimért amit árulok meg fizetnének telefontöltővel meg keszkenővel (illetve nem, mert nem tudnék termékeket venni és haszonnal továbbadni, valamint a sok keszkenővel sem tudnék mit kezdeni).
Előző voltam (csak túl korán küldtem el az üzit tévedésből).
Ha a pénzhez a hozzáállásod annyi, hogy "eleged van belőle" akkor nem is lehet neked sok (mármint nem is lesz).
Ne hagyd hogy megtévesszen: azt lásd benne ami. Egy remek csereeszköz. Nem több, nem kevesebb.
Nem a pénzről szól minden (bár a rajtuk megvehető dolgok valóban fontosak). Ha az igényeid kicsit, akkor csak kicsit szól életed a pénzről. Ha nagyok, akkor meg szintén nem a pénzről szól, hanem azokról a nagy igényekről.
Én szerintem csodálatos dolog a pénz,bármit megkaphatsz érte amit szeretnél.
Sőt még extrém esetben szerelmet is akár.De egészséget tuti,mert a sport,egészséges kaja is pénz.
Pénz nélkül se nyaralni nem mehetsz se előre lépni semmit se tudsz tenni.Kell az a sok pénz nagyon is,bár lehet neked kevés az igényed.
A pénz eszköz hogy elérjem a céljaimat és az álmaimat.
Nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!