Jogi következmény nélkül, mint egy garázsvásár keretében kiárulhatom a fölösleges virágaimat (cserepekben)?
Tehát a nyárra, ha több virágmagom sikerül, véletlenül:), mint ahogy azt terveztem illetve mint amennyire szükségem van,akkor itthon kitehetem a kapura,hogy virág kapható jogi következmények nélkül? Vagy "virágvásár" felirat legyen inkább alkalmanként?
Vagy csak adott időpontban történő, meghirdetett virágvásárt csinálhatok 600.000Ft bevételig (amit hogyan is kell nyilvántartani?)?
Vagy hogyan árulhatok virágot,hogy ne legyen baj?
Nem gondolkodom nagy tételben,tehát ebből ilyen pár ezer forint hasznom származna csupán.Tehát még ha 100 ezres lenne a határ,akkor sem lenne gond,mert még a felére sem számítok ebből.
Csak ha sok virágom lesz,kárba se menne és még hasznomra is válna.:)
Köszönöm szépen!
Úgy írod,mintha ez problémát jelentene,vagy mintha ezzel jól megjárnám,hogy "kint kell állnom egész délelőtt". Pedig ez így jó lenne,csak kétlem,hogy mint magánszemély ezt megtehetem!? Helypénz és a kutyát nem érdekli ki vagyok? Nem hinném...
A másik meg úgy tudom csak magánterületen lehet árulni így,saját holmit. Persze piacterületek is vannak magánkézben de ha találok ilyet az nem ugyanaz,mintha saját udvaromban árulnék?
De köszi a válaszod,azért várok még!
Csak a piac tulajt keresem,eddig sikertelenül...:(
Köszi!:) További sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!