Ki lehet díszíteni a borítékot?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű, sima borítékot akarok feladni, és szeretném kifesteni. Csak nem tudom, hogy úgy fel lehet-e adni...
Mondjuk valami ilyesmire gondoltam:
Tehát nem változtatnám meg a boríték nagyságát, csak kifesteném/kidíszíteném.
Ezt így feladnák? :) 14/l
2013. febr. 11. 15:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem most sem szólnak érte. Réges-régen emléksem, hogy a Bravo és ehhez hasonló újságokhoz mindig "kicsicsázott" borítékokat küldtek. Sőt, még a Friderikusz újságban is mutattak levelezést, ott is ki voltak díszítve.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor nekikezdek. :))
2013. febr. 11. 15:29
3/7 A kérdező kommentje:
Kész lett, és elég nevetséges így, de nekem tetszik.
Holnap megpróbálom feladni... Elég vicces nap lesz a postán, az tuti. :D
Amúgy elég cigánymunka, körömlakkból készült... Meg az az "árnyékolás". Haha. De egész vidám, szóval szerintem aranyos. :)
2013. febr. 11. 20:03
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként még bőven fogok rajta javítgatni. :))
2013. febr. 11. 20:04
5/7 anonim válasza:
Nincs mit!
Nem olyan ronda munka ez, ügyes vagy:)!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Szerintem ahhoz képest, hogy pár perc alatt csináltam, elég jó, egyébként. De mindenesetre nagy nevetés lesz, ha megkapja a címzettem. :D
2013. febr. 11. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!