Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bankszámla megadása munkahelye...

Bankszámla megadása munkahelyen, ha nem az enyém?

Figyelt kérdés

Üdv

Most kezdek el dolgozni.Jelenleg nincs bankszámlám,megadhatom addig édesanyámét,persze az ő nevével,adataival,vagy mindenképp csak a sajátomat lehet?

köszi előre is a választ!

2013. jan. 31. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is családtagét adtam meg, de nekem csak egy számlaszámot kellett megadni, nevet vagy egyéb adatot nem. Egyébként ha erre nincs külön okod, akkor célszerűbb egy saját számlát nyitni, ami azonnal megvan bármelyik bankban.
2013. febr. 2. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:
.....ha meg üldöz a végrehajtó,akkor ne nyiss számlát,add meg egy megbízható ember számlaszámát.
2013. febr. 2. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
megadhatod,de úgy tudom, akkor a bankban kell írni egy papírt anyukáddal, hogy te is jogosult vagy a számlához.
2013. febr. 2. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem üldöz végrehajtó,csak jelenleg költözés előtt állok,plusz át szeretném tüzetesen nézni,melyik banknál érdemes számlát nyitni az új díjak miatt.

Csak 1 hónapról van szó,márciusra már lenne új,viszont szerződést hétfőn megyek írni,oda meg már kérik.

Köszönöm a válaszokat,mennek a kezek!

2013. febr. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!