Hogy gyűjtsek, keressek 500ezer ft-t 10 hónap alatt? Többi lent.
Úgy, ahogy a többi 100-at...
Esetleg ha rizikósabb vagy, akkor kérj meg egy 18 feletti személyt, hogy a kaszinóban tolja fel mindet a pirosra. Ötször. De itt a bukás is benne van a dologban.
Sajnos két személynek Mauritius inkább a duplája, alsóhangon.. :S
Inkább Horvátországba vidd idén nyáron, szerintem annak is nagyon-nagyon örülne, sőőt lehet el se fogadná. :)
Komoly dolgokat akarsz már 14 évesen,később az ilyenekből lesznek a sikeres emberek...
De sajnos el kell,hogy keserítselek.Mauritiusra kevés lenne 500.000,oda jóval több kell.Van 100.000-ed,ami már azért valami,gyűjtögess hozzá még és menjetek el inkább Horvátoszgába,Spanyolba,Olaszországba vagy még TALÁN Törökország is szóba jöhet.
Van egy olyan megérzésem,hogy anyukád annak is nagyon örülne...Egyébként én is el akarom vinni anyukámat nyaralni,de én már azért idősebb vagyok pár évvel és elég jól keresek.
Sok sikert a célod eléréséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!