Miért van az, hogy az olyanok, mint én, akik szegény MAGYAR családban élnek, ahol a hónap végén már enni sincs mit nem kapnak szinte semmit?
Jó persze, ez most irigykedésnek hangzik...sőt. az is.
Viszont nem értem hogy vannak ezek a táborok, segélyszervezetek akik pl nyaraltatják a gyerekeket, meg élelmiszereket osztanak, meg ilyesmi mi viszont sosem kapunk semmit, és mégis azt látom, hogyha ilyen eseményekről látok fényképeket, videókat akkor a gyerekek és a sorban állók 80%-a CIGÁNY...
MIÉRT? a magyaroknak miért nem járnak ezek?? Csak látom a szüleimet akik lassan beleőrülnek a nincstelenségbe, próbálnak küzdeni, de nem megy kilábalni innen...Nem értem miért nem segít már valaki nekünk....De nem csak nekünk, rengeteg hasonló helyzetben élő családot ismerek még...mégsem foglalkozik velünk senki...talán mert nem vagyunk kisebbség és azt gondoljuk, hogy mi otthon vagyunk a saját országunkban???:((...:((
Ezaz. Egy főre jutó jövedelem.
Mindenki szidja itt a "sötétebb bőrűeket", nem bennük van a hiba hanem a szabályokban.
Ha csak 5ft-tal meghaladja a bevételetek az egy főre jutó jövedelmet, már nem vagytok jogosultak a támogatásra.
Szimplán ennyi.
Nincs autónk, sem saját lakásunk. Igen elér egy szintet. De csak papíron, és erről sem én sem a szüleim nem tehetünk hogy a munkahelyükön kettős könyvelés van. Munkát nem válthatnak, mert nincs más...Vagy ez a kevés, vagy semmi. Apát pedig lassan 3 hónapja ki sem fizették...csak papíron. Így mindig szépen és jól hangzik...de nem az.
Mindenki mondja nekem, hogy menj dolgozni. Ha meg nem tudok nyírnak füvet meg sétáltassak kutyát, vagy segítsek öregeknek...viszont ez nem amerika....lehet ott megy az ilyen de itt hiába kérdezek meg akárkit nem kellek, hiszen nem tudnának sem fizetni, és az emberek sem bíznak meg egymásban...
Szóval még mindig fogalmam sincs, hogy mit lehetne tenni a jelenlegi tényleíráson kívül...
Erről megint csak nem a cigányok tehetnek, hogy a szüleid munkaadója tisztességtelen.
Mondjuk ilyet sem hallottam még, hogy papíron több a fizetés. :D Fordítva igen, az "logikus"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!