Ha a felszámoló biztos nem küldi el munkáltatói igazolást az oep számára mit csináljak? Kitől kérjek segítséget?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:01
1/5 Fanny1885 válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a felszámolóbiztossal. Hívd fel telefonon,mond el neki,h neked erre szükséged van. Legyél vele kedves és kérd szépen. Meg fogja csinálni és elküldi neked vagy az OEP-nek,esetleg személyesen is elmehetsz érte. Ha nem így csinálod,akkor az OEP hivatalból kéri meg(pl GYED kiszámításához) és az nagyon-nagyon lassú lesz és addig neked nem adnak pénzt. Semennyit.
2/5 A kérdező kommentje:
az abaj hogy már felvettet a kapcsolatot a felszámáló biztossal is azt mondta hogy ő nem adja ki a papírokat se nekem se az OEP-nek az OEP-nél is jártam már nem egyszer és ők is kikérték hivatalból de semmi aTB-nél se tudnak semmit se csinálni..nekem meg kellene az a kiléptetős papír legalább mert akor legalább a munkanélküli osztály feltudna venni de nem tudnak mert nincs meg a kiléptetős papírom addig semmi pénzt nem kapok a négy hónapos kisfiamra csak a családi pótlék de abból meg nehéz eltartani három kiskorú gyeremeket egyedül:/ és ráadásul dolgozni se tudnék elmenni mert az a papír az kell hozzá de mivel nincs meg semmit tudok csinálni...valami ötlete esetleg ha tudtok hogy mihez kezdjek nagyon megköszönném:)
2013. jan. 28. 18:29
3/5 Fanny1885 válasza:
Első vagyok. Ilyen nincs. Mire hivatkozott,miért nem adja ki?
Felszámolásnál ő veszi át az ügyvezető feladatait és ezért ez most az ő feladata. Olyan nincs,h nem adja ki. Mi az indoka?
4/5 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy ő már egyszer elküldte és többször nem fogja de se az OEP se én se senki nem kapta meg
2013. jan. 30. 09:52
5/5 Fanny1885 válasza:
Kérleld. Hívd fel,kérd meg őt nagyon szépen. Mondd neki,amit itt leírtál. Hivatkozz a gyerekekre. Ha nem veszi fel,menj el hozzá személyesen. Ez a lehetőséged illetve,h feljelented a munkaügyi bíróságon. De az rendkívül hosszadalmas,ezért csak a "szépen kérés" van. Ha leteszed a telefont,akkor majd elküldheted melegebbre,csak a papírod meglegyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!