Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Parfümöt visszacserélnek...

Parfümöt visszacserélnek Müllerben?

Figyelt kérdés
Müllerben vettem egy parfümöt, otthon kibontottam, és egyáltalán nincs olyan illata, minta a testernek volt. Igazából semmilyen illata sincs, sőt, kicsit büdöskés. Ma vettem, holnap cserélném vissza, a blokk megvan. Nem nagy értékű a parfüm. Kicserélik?

2013. jan. 25. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen indokkal nem, hogy mégsem tetszik.

Esetleg lehet próbálkozni, hogy megromlott vagy valami hiba van benne, ha nagyon eltér a tesztertől az illata, lehet kicserélik.

2013. jan. 25. 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Eltér, tehát a boltban a teszterrel meg is tudom mutatni az eladónak
2013. jan. 25. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdekes, Én is vettem így terméket. Egyáltalán nem olyan ilata volt és még enyhe bűze is volt. Visszavették a DM-ben, majd annak is olyan bűze volt, majd jött a duma hogy az eladó ezt nem érzi. A különbséget. Meg hogy az csak pici eltérés.
2013. jan. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!