Mennyiért adnátok el ezeket a legókat?
Még ezen a szinten tartanám egy kicsit, hátha egy gyűjtő is rábukkan és fizet érte ennyit. Például a Star Warsosért.
Az általad nézett árakkal az a baj, hogy azok a 10, sőt 15 évvel ezelőtti forintban értendőek, mert ezek a termékek kb. akkor lehettek a boltokban. Azóta a forint gyengült eléggé, tehát az nem megoldás, hogyha valami 15 éve 5000 forint volt, akkor most 4000-et kérsz érte. Tudom, hogy az infláció miatt elvileg most az árcsökkentés ellen beszélek, de azt is vedd hozzá, hogy volt értékcsökkenésük az évek alatt (mondom, kivéve, hogyha gyűjtőnek kell valamelyik), de gondolom nem az a célod, hogy a régi bolti ár alatt valamivel add el, hanem hogy megszabadulj tőlük és még keress is rajta valamennyit.
Ha a tűréshatárodon túl (1 hét, 2 hét, 1 hónap, stb.) még lesz belőlük, akkor lejjebb viheted az árukat. Ha ezen az áron valaki megveszi, akkor gratulálok :D
A westernes játék 1997-es...
meg elvileg amit akkoriban vettünk 5000ért az már jóval többet ér pont az infláció végett..
Mint ahogy régebben a kenyeret fillérekért lehetett venni most meg már kész vagyon.
Igazából én úgy 7kg-ban egészben eladtam volna de tesóm ragaszkodott hogy egyben.
Amúgy 4kg-okat mindenhol ilyen 20-30ezer körül láttam. De lássuk be hogy manapság a legóknak megfizethetetlen áruk van... Egy kis lepkefingért elkérnek már 8-10 ezreket és azért a westernes még 11ért elég jó, ha mai gyártmány lenne 20-30ezer is lenne.
Azért írtam az előzőben, hogy " Tudom, hogy az infláció miatt elvileg most az árcsökkentés ellen beszélek..."
Azért döntsd el, hogy mi vele a célod.
Illetve azt mondom, hogy először legyen az, hogy valamilyen legófanatikus rátaláljon és elvigye ezeken az árakon, mert abból te mindenképp jól járnál.
De a következő körben arra is készülj fel, hogy nem értékes LEGO régiségekként nézel rájuk, amik a jelenlegi bolti készletek feléért, harmadáért árulsz, hanem olyan tárgy, kacat, limlom (nem akartam megbántani a LEGO-t), amivel a célod, hogy megszabadulj tőlük és ha lehet, akkor még keress is rajtuk valamennyit. Csak azt mondom, hogy erre is készítsd fel magad és ne ragaszkodj a mostani árukhoz, hogyha évekig nem viszik még el ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!