Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor érkezik meg az ajánlott...

Mikor érkezik meg az ajánlott levél?

Figyelt kérdés
Kedden postázták nekem,de még mindig nem kaptam meg,pedig csütörtök van.Hány nap alatt érkezik meg?
2013. jan. 24. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nekem már nem egyszer a sima csomag is ha este 6-előtt feladtam másnap de-t megkapták!!!
2013. jan. 24. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Az ajánlott levelet át kell venni.Volt,aki átvegye?Nem hagytak cetlit a ládában,hogy melyik postán veheted át?
2013. jan. 24. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Keddi feladás legkésőbb csütörtöki kézbesítést jelent de ha több feldolgozón megy át a péntek reggel is esélyes.

Ha holnap reggel nem jelez a postás kérdezz utánna!

(A feladó meg tudja nézni hogy éppen melyik postahivatalban van a levél-ehhez a feladóvevény kódja kell és online lekérdezheti.)

2013. jan. 24. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen,itthon voltam,de nem hozták.

Remélem holnap reggel megjön,ha nem bemegyek a postára reklamálni.

2013. jan. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!