Mikor érkezik meg az ajánlott levél?
Figyelt kérdés
Kedden postázták nekem,de még mindig nem kaptam meg,pedig csütörtök van.Hány nap alatt érkezik meg?2013. jan. 24. 13:38
1/4 anonim válasza:
Nekem már nem egyszer a sima csomag is ha este 6-előtt feladtam másnap de-t megkapták!!!
2/4 anonim válasza:
Az ajánlott levelet át kell venni.Volt,aki átvegye?Nem hagytak cetlit a ládában,hogy melyik postán veheted át?
3/4 anonim válasza:
Keddi feladás legkésőbb csütörtöki kézbesítést jelent de ha több feldolgozón megy át a péntek reggel is esélyes.
Ha holnap reggel nem jelez a postás kérdezz utánna!
(A feladó meg tudja nézni hogy éppen melyik postahivatalban van a levél-ehhez a feladóvevény kódja kell és online lekérdezheti.)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,itthon voltam,de nem hozták.
Remélem holnap reggel megjön,ha nem bemegyek a postára reklamálni.
2013. jan. 24. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!